Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Halmstads kulturskola

Dags för Kulturskolans stora utvärdering 2019

Vi vill återigen veta vad du tycker om oss! Vartannat år gör vi en stor enkätundersökning och vi behöver din hjälp som elev och/eller vårdnadshavare att svara på några frågor om vår verksamhet. Svaren vi får in är vårt allra bästa verktyg för att förändra och förbättra vår verksamhet. Därför är vi tacksamma för att du öppnar nedanstående länk och svarar på frågorna. Ett svar för varje kurs du går här på skolan. Även du som av olika anledningar slutat under året är välkommen att svara! Sista svarsdag är 14 juni.

Utvärdering 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Halmstads kulturskola erbjuder barn och unga i åldern 0–19 år möjlighet att lära sig spela instrument, sjunga i kör, dansa, spela teater och utveckla bild och form på fritiden.

Halmstads kulturskola satsar särskilt på orkester och kör. Det ger bra förutsättningar för musiklivet i Halmstad. Kulturskolan arrangerar omkring 300 föreställningar, konserter och utställningar varje år.

Barn i grundskolans förskoleklass får 40 minuter rytmik per vecka tillsammans med kulturskolans pedagoger. Rytmiken ger en bra grund för att söka till kulturskolan.

Här finns också verksamheten Flavors för musikintresserade barn.