Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Konst och museer

I konststaden Halmstad behöver du inte gå långt för att möta konsten. Den finns på gatorna, på institutionerna och i ateljéerna. Välkommen att ta del av vårt rika konstliv!

Konstkalendern Halmstads kommun

Se hela konstkalendern

Konst i Halmstads kommun

Mjellby konstmuseumlänk till annan webbplats visar, förutom Halmstadgruppen, utställningar med modernism och surrealism i fokus.

Halmstads konsthall är ett fönster mot det som händer på dagens konstscen. Här kan du ta del av konst som engagerar, berör, upprör, väcker tankar och funderingar.

Hallands Konstmuseumlänk till annan webbplats har en stor konst- och kulturhistorisk samling och utställningsverksamhet. Här finns även Halmstadgruppen representerad.

Konst i det offentliga rummetLadda ner konstkartan härlänk till annan webbplats eller hämta på Turistbyrån, så kan du upptäcka konsten på egen hand. Håll också utkik efter våra populära konstpromenaderlänk till annan webbplats med olika teman. Du kan även gå på en virtuell konstrunda i Rådhusetlänk till annan webbplats.

För barn finns speciella kartor samt boken Kotten som försvann, av Hanna Norling och Hanna Hallén, om den offentliga konsten i Halmstad.

Halmstadväggen är Halmstads öppna konstvägg vid Halmstad Arena. Hit är alla välkomna för att måla med till exempel händer, pensel, roller eller sprejburk.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer med konsten i Halmstad? Följ @konst_i_halmstadlänk till annan webbplats och #konstihalmstadlänk till annan webbplats på Instagram, gilla Mjellby konstmuseums facebooksida länk till annan webbplatsoch Halmstads konsthalls facebooksidalänk till annan webbplats och följ vår konstblogglänk till annan webbplats.

Konstbloggen