Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Applåd nr 6 våren 2017

Applåd är tidningen som vill inspirera och berätta om kulturlivet i Halmstad. En tidning där du kan läsa om vad som händer, fördjupa dig i artiklar om spännande kulturpersonligheter och aktuella kulturfrågor. I Applåds januariutgåva 2017 läser du bland annat om hållbarhetsprofilen Hanna Hallén, hur en bok egentligen kommer in i hyllan på biblioteket och om en annorlunda skildring av Rapunzel. I tidningens kalendarium hittar du också kommunens samlade kulturevenemang i vår.

Tidningen ges ut av kulturförvaltningen, tre gånger om året. Det är främst kulturförvaltningens utbud och verksamhet som presenteras, till exempel utbudet på alla bibliotek, men även samarbetpartners t.ex. Halmstads teater, Hallands Konstmuseum och kulturarrangörsföreningar.

Applåd nr 6 skickades till alla hushåll 25 januari 2017

Du kan läsa den digitalt i efterhand genom att klicka på bilden ovan. Klicka på fyrkanten i högra nedre hörnet för att få fullskärm.

Läs aktuellt nummer av Applåd.

Fler arrangemang och aktiviteter

I Applåds kalendarium hittar du kulturutbudet från Halmstads kommun med samarbetspartners. Fler arrangemang och aktiviteter hittar du i kommunens evenemangskalender.

Du kan också få information löpande genom att prenumerera på något av våra nyhetsbrev eller följa oss via Facebook och andra sociala medier. Här ser du hela listan av olika digitala kanaler där Halmstads kommun finns.