Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Jobba i den kommunala äldreomsorgen

Vill du jobba hos oss?​

Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom hemtjänst och äldreboende i så väl de centrala delarna av Halmstad som landsbygd.

Bemanningsenheten i hemvårdsförvaltningen ansvarar för nyrekrytering av undersköterskor till den kommunala äldreomsorgen. Varje sommar är vi till exempel i stort behov av vikarier, undersköterskor och vårdbiträden.

Är du intresserad av att arbeta i hemvårdsförvaltningens verksamhet, på vikariat eller som tillsvidareanställd? Du hittar alla våra lediga tjänster under lediga jobb.länk till annan webbplats

Efter att din ansökan är mottagen kommer du kontaktas via telefon eller e-post. Om du blir kallad till arbetsintervju bör du ha med dig betyg och två referenser, samt ett utdrag från belastningsregistret.

Vid en eventuell anställning erbjuder arbetsgivaren dig introduktionsmaterial och föreläsning inom bland annat läkemedelshantering. Du får även möjlighet att gå bredvid en erfaren undersköterska vid några arbetstillfällen innan din eventuella anställning påbörjas.