Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Anmäl dig till kommunens julgåva senast 29 november

Halmstads kommun ska ge en julgåva till de anställda – ett presentkort på 1 000 kronor att handla för nästa år. Det rör sig om ett utökat Citypresentkort och nu välkomnas företag runt om i kommunen att ansluta sig. 

Förutom ett tack till medarbetarna för fint arbete under coronaåret, är gåvan också ett stöd till företag i det lokala näringslivet. Kommunens anställda kommer sammantaget att handla för cirka 13 miljoner kronor.

Har du butik, salong, restaurang, hotell eller ett liknande inköpsställe någonstans i Halmstads kommun? Och en kortläsare? Då kan din verksamhet kostnadsfritt vara med på julgåvan.

Presentkortet grundar sig alltså på Citypresentkortet, till vilket ett 100-tal aktörer är anslutna idag. I en speciallösning för Halmstads kommun kan nu fler företag från de nämnda kategorierna runt om i kommunen vara med. Allt från gårdsbutiker ute på landet till aktörer inom större handelsområden.

Du anmäler dig via ett formulär på Destination Halmstads webbplatslänk till annan webbplats. Detta kommer att vara öppet till och med den 29 november.

Välkommen att ansluta dig!