Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Carl Westman blir tillförordnad servicechef

Vid årsskiftet går nuvarande servicechefen Roger Weman vidare till nya utmaningar. Från 1 januari kommer Carl Westman att gå in som tillförordnad förvaltningschef för servicekontoret.

Carl Westman har varit utvecklingsstrateg för IT-frågor på stadskontoret de senaste fyra åren. I den nya rollen som tillförordnad servicechef kommer han även att behålla ett övergripande ansvar för kommunens strategiska IT-utveckling.

– Det blir fantastiskt spännande att få stödja servicearbetet med hjälp av förvaltningens 450 serviceproffs. Jag hoppas på att få en ökad förståelse om hur det fungerar ute i verksamheterna och förhoppningsvis kunna bidra med lite nya infallsvinklar och erfarenheter, säger Carl Westman.

Gedigen erfarenhet inom IT och samordning

Carl Westman har tidigare jobbat med strategisk IT-utveckling och samordning inom fordonsindustrin med verksamheter i Europa, Baltikum och Hong Kong. Han har även erfarenhet av styrelsearbete som arbetstagarrepresentant i privatägda börsnoterade bolag och under en period med ägare från 6:e AP-fonden.

- Rekrytering av ny chef för servicekontoret påbörjas så snart som möjligt, säger kommunchef Fredrik Geijer.

Carl Westmans förordnande gäller fram tills ny förvaltningschef tillträder tjänsten.

Servicekontoret har cirka 450 medarbetare som utför tjänster för kommunens förvaltningar och bolag inom bland annat städning, måltider, IT, tryckeri, internpost, telefonväxel och uthyrning av fordon. Förvaltningen kommer i framtiden även att bli ansvarig för kommunens kontaktcenter Halmstad direkt, som kommer att ta hand om majoriteten av invånarnas ärenden.